home.html
servicii.html
portfolio.html
clienti.html
download.html
contact.html
home | despre noi | servicii | portfolio | clienti | download | contacthome.htmlservicii.htmlportfolio.htmlclienti.htmldownload.htmlcontact.htmlshapeimage_8_link_0shapeimage_8_link_1shapeimage_8_link_2shapeimage_8_link_3shapeimage_8_link_4shapeimage_8_link_5shapeimage_8_link_6
S.C. DELTACONS S.A., Tulcea, este o societate de constructii cu capital integral privat, infiintata in 1991, avand un capital social de 5,5 mil. Euro, realizand o cifra de afaceri de 20 milioane euro anual.

Obiectul de activitate consta in executarea de constructii civile, industriale, hidrotehnice, de imbunatatiri funciare si extractia agregatelor de cariera si balastiera.

Societatea este dotata cu utilaje specifice de reconstructii ecologice si are o experienta foarte mare in lucrari de inginerie pentru imbunatatirea starii ecologice a sistemelor naturale si renaturarea zonelor ce nu pot fi utilizate pentru activitati economice.

Structura organizatorica a societatii asigura executia unor lucrari de mare anvergura, tehnicitate si calitate.

Politica in domeniul calitatii consta in implementarea si mentinerea unui sistem de management al acesteia, prin care sa se realizeze urmatoarele obiective strategice:
organizarea si functionarea societatii in scopul satisfacerii tuturor exigentelor de calitate cerute de clienti, in vederea asigurarii competitivitatii societatii;
construirea unui sistem total de conducere prin implicarea tuturor angajatilor care sa aiba in centrul preocuparii lor CLIENTUL si realizarea obiectivelor societatii.
Presedintele Consiliului de Administratie
Ing. Alexandru Stroie